Sprijina Asociatia Monstrii Sacri

Orice firmă, fie ea plătitoare de impozit pe VENIT sau PROFIT, are dreptul legal si posibilitatea să redirecționeze 20% din impozit către Asociația Monstrii Sacri, sustinand astfel marile valori aleRomâniei. Redirecționarea este gratuită și se efectuează prin semnarea unui contract de sponsorizare și completarea Fomularului 177. Practic, 80% din impozit îl achiți statului iar 20% din impozit îl virezi asociației.

NOU! Acum legea permite sa redirectionezi si retroactiv, pentru 2021. Ai la dispozitie 6 luni de la data depunerii declaratiei de impozit anuale/aferente trimestrului IV 2021. Completezi si depui, iar ANAF va redirectiona 20% din impozitul pe care l-ai achitat deja pentru 2021. 

Cum se face o sponsorizare/redirectionarea impozitului?

  • Completează contractul de sponsorizare cu datele firmei și suma indicată de contabilul tău. Acest pas este obligatoriu chiar daca completezi si formularul 177.
    • Regasesti contractul de sponsorizare in link-ul de mai jos (completeaza-l si trimite-l scanat catre adresa noastra de email: contact@monstriisacri.ro):
  • Contract Sponsorizare Redirect.Impoz-20%

De asemenea, in cazul in care aveti nevoie de indrumare, puteti apela oricand numarul de telefon: 0744.486.021

Va multumim,

Asociatia Monstrii Sacri