ASOCIATIA MONSTRII SACRI – click pentru detalii

Cine suntem?
Asociatia Monstrii Sacri este o asociatie nonprofit ce a luat fiinta in anul 2018. Asociatia Monstrii Sacri doreste sa promoveze marile valori si personalitati romanesti din toate domeniile, sa reprezinte un ghid de informare pentru tineri si un instrument de promovare a valorilor culturale ale Romaniei.
Asociatia Monstrii Sacri este inscrisa in Registrul National al Asociatiilor si ONG-urilor si inregistrata in Registrul National al Entitatilor de Cult din Romania.
Proiecte:
Primul proiect al Asociatiei Monstrii Sacri a fost crearea platformei www.monstriisacri.ro unde sunt prezentate marile valori romanesti pe categorii de activitate. Platforma a fost lansata pe data de 1 Decembrie 2018 cu ocazia sarbatoririi Centenarului Marii Uniri, iar sloganul campaniei a fost: “100 de ani de Romania, 100 de Monstrii Sacri”. De asemenea, ca si completare a prezentei noastre in Social Media, pagina de Facebook (https://www.facebook.com/monstriisacri.ro/) se bucura in prezent de peste 5000 de followeri si este in continua crestere. In prezent, pe site-ul asociatiei (www.monstriisacri.ro) regasiti un „DEX” al marilor valori romanesti impartite pe urmatoarele categorii de activitate:
Actori de teatru/film si regizori;
Cantareti/compozitori, scriitori si poeti;
Doctori, oameni de stiinta, inventatori/cercetatori;
Pictori, sculptori/artisti plastici;
Sportivi;
Monstrii Sacri in devenire;

Cel de-al doilea proiect al Asociatiei, Proiectul “Statuia Monstrii Sacri” este un proiect ambitios pe care dorim sa-l implementam in anul 2021. Prin acest proiect dorim sa realizam un monument in memoria marilor valori si personalitati romanesti. Statuia va simboliza intreaga comunitate de Monstrii Sacri, un loc de pelerinaj pentru cei care doresc sa isi aminteasca de ei si va reprezenta un simbol al aprecierii si respectului fiecarui roman. Proiectul a fost deja lansat pe cea mai mare platforma de strangere de fonduri pentru asociatii si ONG-uri din Romania: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Statuia-Monstrii-Sacri Intr-o prima etapa, Statuia Monstrii Sacri nu va fi una statica, deci nu va fi „montata/instalata” undeva anume, ci va face parte din urmatorul proiect al Asociatiei Monstrii Sacri si anume Caravana Monstrii Sacri ce va fi organizata in principalele orase ale Romaniei. Participarea Asociatiei la evenimentele culturale de anvergura se va realiza impreuna cu un stand al Asociatiei unde principalul element vizual va fi Statuia Monstrii Sacri. In paralel, Asociatia va face demersurile necesare pentru a fi cat mai activa si prezenta in mediul online promovand proiectele unui numar cat mai mare de oameni.
Cum ne puteti sprijini?
Pentru a mentine functional si pentru a dezvolta platforma monstriisacri.ro si pentru a implementa proiectele ambitioase pe care le desfasuram avem nevoie de sprijin financiar. Asadar, va rugam sa ne sprijiniti:  

–> distribuind 3,5% din impozitul pe venit: Formular 230


– > cu donatii direct pe platforma Bursa Binelui accesand linkul de mai sus;
– > direct in contul Asociatiei: RO27RNCB0090159516070001, cont in RON deschis la BCR Lipscani, CIF 39321618; Cod SWIFT: RNCBROBU; Beneficiar: Asociatia Monstrii Sacri
–> prin serviciul Revolut la numarul de telefon al Asociatiei 0744.486.021

Va multumim,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *